Rólunk

Köszöntjük a Magyar Géprongy Kft oldalán!

Vállalatunk a csaknem két évtizedes textil-újra hasznosítási tapasztalatból kiindulva 2009-ben kezdte meg önálló működését a géptisztítórongy-gyártás területén. Széles termékkínálatunk mellett a legnagyobb hangsúlyt a partnereink által megszokott és elvárt kiváló minőség biztosítására, valamint a megrendelések pontos, precíz teljesítésére fektetjük. Jelenlegi kapacitásunk évi 1,5 millió kilogramm géptisztító rongy előállítását teszi lehetővé. Közel 1500 m2-es üzemcsarnokunkban állítjuk elő termékeinket. Ezek túlnyomó részét exportáljuk, Európa számos országába. Annak érdekében, hogy garantáljuk partnereinknek, hogy az általunk gyártott géprongy kiváló minőségben kerüljön kiszállításra, magas egyedi minőségi előírásainknak megfelelően dolgozunk.

A tisztítórongyokat ruhaként már nem használható anyagként, mint géptisztítórongy alapanyag vásároljuk az Európai Unióból, nagy textil szortírozó cégektől.

Az alapanyagok csak szigorú szortírozás után kerülhetnek gyártásba. A szortírozás során anyagminőség szerint kategorizáljuk őket. Az általunk gyártott géptisztító rongyok tiszták, mindennemű szennyeződéstől mentesek.

A vágás során a megfelelő alak és méret elérésén túl arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a textíliákról minden gombot, csatot, cipzárt, patentet, tépőzárt, rávasalt matricát és egyéb sértő tárgyat eltávolítsunk.

Géptisztító rongyaink normál, vágás utáni mérete körülbelül 50×50 cm. Ettől egyes termékek mérete eltérhet.

A géprongyok általános otthoni felhasználástól kezdődően, az autóiparon, faiparon, villamosiparon, nyomdaiparon át kedvelt tisztító eszköz a takarító cégeknél, precíziós, finommechanikai munkálatoknál, kémiai laboroknál, lakatosműhelyben, benzinkutaknál, és szinte minden területen.

A zsírok, olajok, festékek eltávolítása, ablakok, áramköri lapok, számítógépek, ipari berendezések, finommechanikai eszközök, gépek tisztítása mellett használható a vegyiparban, vagy akár tartályok tisztítására is.

Az általunk gyártott géptisztító rongyokat alapanyag, szín, vastagság és minőség szerint csoportosítjuk, ezen belül különböző kiszerelésben, csomagolásban is elérhetőek.

Az előválogatási szisztémának köszönhetően alapvetően pamut anyagokkal dolgozunk, a másodosztályú termékeinknél azonban kb. 20-30% műszáltartalom mellett kisebb alak-, méret-, és esztétikai hibák megengedettek.

Ügyfeleink megrendeléseit saját teherautóinkkal, vagy szerződött partnereink segítségével ( GLS, Palletways) szállítjuk ki rövid határidővel, előre egyeztetett időpontban.

Hogyan válasszon géprongyot?

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba!